Demascarea Industriei Muzicale


Zilele acestea,prin intermediul prietenilor, am descoperit un scurt documentar care m-a facut sa-mi pun un semn de intrebare.In acesta vezi vedea o latura a industriei muzicale pe care nu multi o observam cu toate ca aceasta nu este ascunsa.
Conform documentarului, marii cantareti venereaza o entitate sau o persoana intitulata "Rain man",care le ofera celebritate,bani etc. in schimbul raspandirii de insemne ale "Iluminatilor",instigand fanii sa evoce si ei la randul lor numele lui "Rain man" sau facand insemne ca "semnul diavolului".
Acestor membri le place sa foloseasca psihologia inversa.Ei ascund lucruri in mod public acestea fiind stocate in subconstient dar in constient ele nu vor fi detectate.Un astfel de mesaj poate fi transmis prin utilizarea a unor scurte flash-uri sau lumini si secvente video repetate inchise la culoare.
Multi dintre acesti artisti recunosc(chiar in massmedia) ca au semnat un pact cu diavolul din care nu mai pot iesi.In melodiile lor majoritatea vorbesc despre acest lucru.
Puteti asculta in documentar explicatia logica a pozitiei Rihannei in aceasta poza comentata de catre Lenon Honor.
Totusi exista artisti care au reusit sa scape de sub aceasta dominatie,exemplificand in versurile lor cum au scapat si ce au indurat.Insa multi dintre ei au inceput prin a fi acuzati de anumite fapte pe care nu le-au savarsit si apoi chiar omorati:Michael Jackson decedat pe 25 Iunie 2009;James Brown decedat pe 25 Decembrie 2006;Aaliyah Haughton decedata pe 25 August 2001 si multi altii.Puteti observa in documentar explicatia repetarii numarului 25.
Va recomand sa urmariti intreg documentarul(click pentru a vizualiza documentarul intreg) pentru a intelege mai bine rolul industriei muzicale in viata noastra.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adauga un comentariu :