Despre atestatele la informatica.






   
Salut, am tot observat ca sunteti nedumeriti despre cum ar trebuii sa arate un atestat la informatica in limbajul HTML sau o documentatie a acestuia. Mai jos puteti downloada gratuit doua modele de atestat HTML facut de mine pentru elevi ai liceului Carmen Sylva din Eforie Sud care au luat nota 10. 

   Prin ce putem face un website(atestat)?
Sunt numeroase programe prin care iti poti face acest proiect de atestat la informatica, printre acestea va recomand sa invatati sa il faceti voi, fara ajutorul altor programe deoarece cu ajutorul programelor nu puteti ajunge la ceea ce va doriti voi cu adevarat, nu puteti face modificarile pe care le doriti. Pentru cei care aleg totusi sa mearga pe un astfel de program, eu va recomand Dreamweaver-ul sau Publisher.

Pentru rezultate mai bune va recomand ca atestatul sa fie lucrat de voi de la zero urmarind tutoriale, doar asa veti ajunge la rezultatul dorit, la un design frumos, o aranjare in pagina dupa cum doriti voi. Tutoriale pentru incepatori, cei care doresc sa invete limbajul HTML puteti gasi pe www.tutorialehtml.com sau www.htmldog.com . 

 Care sunt componentele unui website ?
  • pagina statica (continutul text + codul care genereaza restul elementelor)
  • fisiere diverse (imagini de fundal, fotografii, fisiere audio, fisiere video, obiecte/animatii flash, alte tipuri de fisiere/documente; - toate aceste elemente sunt descarcate automat de catre browser, de pe server pe PC-ul vizitatorului; ele sunt afisate in functie de interpretarea codului din pagina statica de catre browser)
Mai pe scurt un website foloseste doua limbaje de programare web, si anume : HTML si CSS.


MODEL ATESTATE:
Parola: carmensylva

Atestat html informatica despre Cultura Americana (download)
Atestat html informatica despre Delta Dunarii (download)




Pentru alte explicatii, ajutor, nelamuriri, cereri s.a.m.d va rog lasati mai jos mesaj, de asemenea fac lucrari de atestat la informatica in HTML la pretul de 35 RON(atestatul cuprinde si documentatia necesara prezentarii).

 

2 comentarii:

  1. super, atestate gratis..... nota 10

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ! As dori un atestat cu titlul Comunicarea eficientă cu turisti ! Va las numarul meu de telefon 0729030501 . Astept raspuns !

    RăspundețiȘtergere

Adauga un comentariu :