Bani cu Google Adsense

Salut tuturor celor care imi citesc acest blog, dupa cum vedeti, pe criza asta e cam greu sa mai castigi un ban usor cu o munca fara prea multe batai de cap, insa nu multi stiti de acest program conceput de Google numit Google Adsense.

Ce inseamna Adsense ?
Google Adsense este cea mai simpla solutie de a-ti face publicitate pe internet prin reclame de tip imagine sau text. Poate va intrebati ce treaba au reclamele cu castigul baniilor, dar odata ce detineti un site va puteti inscrie la acest program si chiar de la primele clickuri sa castigati o suma de bani, mica ce-i drept dar odata ce esti dornic de munca o poti inmultii treptat. 

Cum ma inscriu la Google Adsense ?

Este nevoie doar de un cont google, iar prin accesarea paginii https://www.google.com/adsense/?hl=ro va puteti crea un cont adsense (este necesar sa introduceti datele reale pentru a va putea identifica) si sa va incepeti afacerea.
Odata creat si aprobat contul Adsense puteti publica pe Site-ul personal, Blogul Personal sau orice alta pagina web, codurile pentru generarea reclamelor.

Cum pun reclame pe Site/Blog ? 
Pentru a publica reclamele pe site-ul sau blogul personal este nevoie sa va conectati la contul Google, accesati pagina https://www.google.com/adsense/?hl=ro mergeti la sectiunea Anunturile Mele si creati un nou anunt. Aici aveti optiunea de a alege tipul anuntului (text/imagine sau imagine), dimensiunea anuntului si aspectul acestuia. 
După ce obţineţi codul AdSense, următorul pas constă în inserarea acestuia în codul sursă HTML al paginii dvs .

Succes personal 



Va doresc succes, iar pentru un exemplu bun va rog sa vizitati www.desenedublate.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adauga un comentariu :